De leeromgeving

TIJDexperts

TIJDexperts aanpak           

Meer tijd krijgen bestaat niet! We hebben allemaal 1440 minuten in een dag en die tijd willen we zo goed mogelijk besteden. Cruciaal om meer uit je dag te halen is om een helder overzicht te creëren van die zaken waar jij je tijd aan gaat besteden.

Je tijd goed besteden moet een cultuureigenschap zijn

Verandering kost tijd, kennis en aandacht, Timemanagement draait om veel meer dan alleen je agenda beheren, of takenlijsten maken. Het is de fundamentele basis van elk individu. 

Webinar

Een cursus, maar dan volgens heel nieuw principe

Onze jarenlange ervaring in het trainen van individuen, teams en organisaties heeft ertoe geleid dat wij gekozen hebben voor een eigentijdse en vernieuwende aanpak.

Zoals we eerder hebben verteld is goed timemanagement een lifestyle en leren we onszelf dit gedrag en de werkwijze niet in enkele uren aan.

TIJDexperts heeft er daarom voor gekozen om in onze aanpak de positie van facilitator aan te nemen. We zorgen ervoor dat onze kennis en ervaring ondersteund met een online leerplatform altijd en overal voor de organisatie beschikbaar is.

We leiden interne begeleiders op volgens het train-de-trainer principe wat ervoor zorgt dat kennis intern is geborgd en deelnemers goed begeleid worden voor, tijdens maar vooral na het afronden van het traject. Zo werken we samen aan langdurig resultaat. 

In de periode waarin je het traject volgt gaan we in enkele weken werken aan de verschillende modules zodat je met een minimale tijdinvestering zo effectief mogelijk kennis op neemt.

Je hebt de mogelijkheid om tussentijds met je collega’s te sparren en de opgedane kennis direct in praktijk toe te passen. 

We voeren dit principe sinds 2018 en zien meetbaar hogere resultaten bij de organisaties die gebruik maken van het nieuwe trainen. 

70:20:10 Model

In onze trainingen werken we volgens het 70:20:10 Model om tot een goed resultaat te komen.

10%  Bevat de kennis en tools die deelnemers krijgen via ons platform.

20%  Interen interactie tussen de collega’s en de interen begeleiders.

70%  DOEN! door het in de praktijk toe te passen en te finetunen op jouw rol.

Wij geloven dat een training, cursus of traject nooit het doel mag zijn maar leggen de focus op de uitkomst! We zijn ook trots dat onze klanten de aanpak waarderen met een 9.6 op Springest.  

Invidueel

Ik wil zelf minder tijd verspillen

Wordt een TIJDexpert en leer minder tijd verspillen en meer overzicht, controle en rust krijgen. 

Organisatie/Teams

We willen als organisatie of team minder TIJD verspillen.

Ga met je organisatie aan de slag en maak stappen naar een effectievere en efficiëntere organisatie

Hans de Ridder

“Zeer snelle en resultaatgerichte oplossing! Geen woord te veel gezegd. De eerste tijdswinst zit hem al in de snelle en concrete aanpak! Geen onzinnige, lange verhalen maar to the point. De online masterclass is ook voldoende als training voor een individu of als korte refresh erg gunstig! In slechts 2 uur tijd bespaar ik nu uren per dag aan verspilling! Roy, dankjewel voor je enthousiasme!