TIJDexperts

Meer tijd krijgen bestaat niet! We hebben allemaal 1440 minuten in een dag. Minder tijd verspillen en deze tijd beter besteden? Dat is waar wij je bij gaan helpen!
Minder tijd verspillen is alleen zinvol als je helder hebt waar jij je tijd aan gaat besteden.
Bij TIJDexperts helpen we met een praktisch traject de doelen en visie helder te krijgen en de focus en tijdbesteding hierop aan te passen.

 

Webinar

Het beste van twee werelden:

Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg… Een dag training om vervolgens weer te doen wat we wat deden. Heel herkenbaar voor veel organisaties. Wat ons betreft zonde van de onproductieve uren en kosten die gemaakt worden. Daarom hebben wij een unieke aanpak in ons traject. Verandering kost tijd, kennis en aandacht. Time management draait om veel meer dan alleen je agenda beheren, of takenlijsten maken. 

Tijdexperts werkt volgens het bewezen 10-20-70 principe. Op deze manier voorkomen we dat de tijd van onze klanten verspild wordt. Wij geloven dat een training, cursus of traject nooit het doel mag zijn maar leggen de focus op de uitkomst! We zijn ook trots dat we met onze aanpak als een van de beste beoordelingen met een 9.6 op springest hebben!

10%  door de kennis die deelnemers krijgen via ons platform. Het grote voordeel is dat deelnemers op eigen tempo de kennis kunnen vergaren die ze nodig zijn en de tijd kunnen nemen. 

20% procent door de begeleiding. Door niet alleen extern maar ook intern de verantwoordelijkheid te nemen. Door ons train de trainer programma zijn organisaties in staat om voor- tijdens en na het traject deelnemers te begeleiden en te ondersteunen. 

70% door het in de de praktijk toe te passen. We leren door te doen! Deelnemers krijgen uit ons platform praktische tools waardoor ze het geleerde kunnen toepassen in de praktijk. Samen met de begeleiders evalueren ze na elke module wat goed gaat en beter kan. Zo werken we stap voor stap naar het resultaat!

Webinar

Invidueel

Ik wil zelf minder tijd verspillen

Wordt een TIJDexpert en leer minder tijd verspillen en meer overzicht, controle en rust krijgen. 

TIJD moet terug

Organisatie

We willen als organisatie minder TIJD verspillen.

Ga met je organisatie aan de slag en maak stappen naar een effectievere en efficiëntere organisatie

Wijzen Roy

Team

We willen als team minder TIJD verspillen

Ga samen in team verband aan de slag. Je krijgt tools als teamleider om het team te begeleiden en zo samen stap voor stap het traject te doorlopen. 

Hans de Ridder

“Zeer snelle en resultaatgerichte oplossing! Geen woord te veel gezegd. De eerste tijdswinst zit hem al in de snelle en concrete aanpak! Geen onzinnige, lange verhalen maar to the point. De online masterclass is ook voldoende als training voor een individu of als korte refresh erg gunstig! In slechts 2 uur tijd bespaar ik nu uren per dag aan verspilling! Roy, dankjewel voor je enthousiasme!

Wij maken graag TIJD voor je

Bel of mail ons voor meer informatie of advies op maat.

0548 792009

info@tijdexperts.nl

w

Chat elke dag van 09:00 tot 17:00 uur

Informatie

Download onze brochure met daarin de aanpak, resultaten, investering en alle relevante informatie.

×

Tijd voor een vraag

Neem contact op via de chat of stuur je vraag naar info@tijdexperts.nl

× TIJD voor een vraag