TIJDexpert

Herkenbaar?

  • De waan van de dag regeert
  • Soms vergeten acties
  • Onrust in je hoofd
  • Overvolle mailbox
  • Moeilijk nee kunnen zeggen
  • Last van werkdruk
  • Geen voldaan gevoel
  • Tijd te kort komen

Dit zijn enkele punten die onze deelnemers aangeven te herkennen. Na het volgen van ons traject mag jij jezelf een tijdexpert noemen. 

Een tijdexpert is in staat om bewust zijn tijd te besteden aan die zaken die voor hem het belangrijkste zijn. Je bent in controle over elke situatie ondanks het aantal prikkels dat je dagelijks ervaart. Je ervaart voldoening aan het einde van elke dag en behoudt te allen tijde overzicht, controle en rust.

Traject tijdexpert

de stappen

 

^
Start

De checklist

Deelnemers die aangemeld zijn krijgen een eigen gebruikersnaam en wachtwoord waarmee ze toegang krijgen tot het leerplatform. 

^
Module 1

Richting scherp in beeld

De eerste module gaat over effectiviteit. Het allerbelangrijkste om de tijd goed te besteden. Waarom ben je hier werkzaam? Hoe draag je bij aan het grotere geheel Waar moet je wel en geen tijd aan besteden. 

^
Module 2

Omgaan met verstoringen

Om focus te behouden op belangrijke zaken moet je voorkomen dat je afgeleid wordt. In deze module krijg je inzichten en tools om zoveel mogelijk focus te behouden en afleidingen te elimineren.  

^
Module 3

Rust en overzicht

Om controle te krijgen heb je overzicht nodig. In deze module krijg je inzichten in een praktische werk en denkwijze die zorgt dat je te allen tijde het overzicht over alle activiteiten behoudt. Dat geeft rust en een helder hoofd. 

^
Module 4

De praktijk

Na elke module krijgen deelnemers de opdracht om de theorie naar de praktijk te vertalen. Hierbij krijgen ze praktische inzichten en tools om dit te realiseren. 

Wij maken graag TIJD voor je

Bel of mail ons voor meer informatie of advies op maat.

0548 792009

info@tijdexperts.nl

w

Chat elke dag van 09:00 tot 17:00 uur

Informatie

Download onze brochure met daarin de aanpak, resultaten, investering en alle relevante informatie.

×

Tijd voor een vraag

Neem contact op via de chat of stuur je vraag naar info@tijdexperts.nl

× TIJD voor een vraag