De leeromgeving

Meer rust, overzicht en controle over je tijd

⛔️ Regeert de waan van de dag?

⛔️ Overzicht soms kwijt?

⛔️ Volle mailbox?

⛔️  Onrust in je hoofd?

⛔️ Doelen worden niet behaald?

⛔️ Geen scherpe focus als team of individu?

 

Scherpe focus op belangrijke zaken

✅ Minder afleidingen en verstoringen

✅ Sneller doelen behalen

✅ Meer rust en structuur

✅ Een nieuwe werkmethode voor overzicht en controle

✅ Meer plezier in het werk

Wie zijn wij

TIJDexperts is in 2013, onder de naam Invented, gestart met als doel medewerkers te helpen vaardigheden te ontwikkelen.
Al snel kwamen we erachter dat je niets aan vaardigheden hebt, wanneer ze niet optimaal worden gebruikt. Veel medewerkers hebben helaas te weinig tijd en focus op juist de zaken waarvoor ze zijn aangenomen, waar ze goed in zijn en blij van worden.

In de loop van de jaren hebben we daarom onze aanpak doorontwikkeld, en in 2018 ook een naamswijziging doorgevoerd naar TIJDexperts, met het streven naar zo min mogelijk tijdsverspliling.

Wij geloven dat het intern borgen en toepassen van kennis en tools meer impact heeft dan het extern inschakelen van een coachings- of trainingsorganisatie.
Daarom faciliteren we in alle kennis en tools, om te zorgen dat onze klanten zelf de volledige controle behouden op de korte maar ook de lange termijn.

Webinar

Wat deelnemers over onze training zeggen

“Leuke leerzame training. Je weet eigenlijk wel dat je soms met verkeerde acties bezig bent maar hoe los je dit op. In deze training heb ik de handvaten gekregen om op een natuurlijke manier mijn tijd beter in te delen. De filmpjes zijn kort en duidelijk en de opdrachten helder. Kortom een zinvolle training die ik zeker aanraad.”

Arni Windhorst

“Wat ik persoonlijk heel sterk vind is dat de cursus heel ‘down to earth’ wordt gebracht en dat de praktische handvatten ook echt praktisch zijn. 
Voor mij de eerste cursus die er daadwerkelijk voor heeft gezorgd dat ik ben begonnen om dingen te veranderen in mijn time management en organisatie. ‘Getting there’. “

Tanja Schrage

“Leerzaam! De training is goed onderbouwd en neemt je mee in duidelijke stappen om je tijd beter te besteden en daarnaast minder te verspillen. De videos kijken prettig weg en het was fijn om het op deze manier te volgen. Door af en toe een paar modules te volgen ben ik stap voor stap meer gaan leren. 

Willem Overbeek

15 + 6 =