Meer doen in minder tijd

Rendement vergroten

✅ Meer eenheid in de organisatie

✅ Meer zelfsturing

✅ Minder tijdsverspilling

✅ Structuur verbeteren

✅ Meer rust, overzicht en controle

✅ Als organisatie, teams en medewerkers

 

TIJDexperts binnen 24 uur

Door onze unieke aanpak zijn we in staat ongeacht het aantal deelnemer binnen 24 uur organisaties te voorzien van een totaaloplossing die zorgt voor meer effectiviteit en efficiëntie

I

Geen TIJD = Geld terug

Deelnemers die niet gestart zijn met het traject worden gecrediteerd naar onze klanten. 

Lifetime toegang

Na het aanschaffen van de toegang tot het platform hebben deelnemers onbeperkte toegang tot alle kennis en tools

Waarom kiezen klanten voor tijdexperts?

Wie zijn wij

TIJDexperts is in 2013 gestart onder de naam Invented met als doel medewerkers helpen vaardigheden te ontwikkelen. Al snel kwamen we er achter dat je niets aan vaardigheden hebt als ze niet worden gebruikt. Veel medewerkers hebben te weinig tijd en focus op die zaken waar ze voor zijn aangenomen, goed in zijn en blij van worden.

In de loop van de jaren hebben we onze aanpak ontwikkeld en in 2018 de naamswijziging doorgevoerd naar TIJDexperts. Dit omdat we de tijd van onze klanten niet willen verspillen doordat kennis verloren gaat. 

Wij geloven dat het intern borgen en toepassen van kennis en tools meer impact heeft dan extern een coaching of trainingsorganisatie inschakelen. Daarom facilitairen we alle kennis en tools om te zorgen dat onze klanten de volledige controle behouden op de korte en lange termijn. 

Waarom niet?

Online is te vrijblijvend

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat deelnemers gemotiveerd zijn om er mee aan de slag te gaan. Online of offline het gaat om de intrinsieke motivatie. Daarnaast hebben ze 90 dagen de tijd om het traject af te ronden en moet elke twee weken een module afgerond zijn. Dit kost gemiddeld 1 uur per module. Tot slot hebben de begeleiders ook de taak om deelnemers hierbij te ondersteunen. 

Wij hebben al een trainings bureau

Goed om te horen dat mensen worden ontwikkeld in vaardigheden. TIJDexperts is echter geen coachings of trainingsorganisatie. Door het traject waarin we alle kennis en tools facilitairen zorgen we dat deelnemers op basis van intrinsieke motivatie aan de slag gaan en je de volledige controle behoudt over het resultaat.

Ik heb er nu geen tijd voor

Wij begrijpen als geen ander dat mensen druk zijn! Helaas is dat ook een gevaar. Door constant aan vandaag te werken vergeten we morgen. Daarom helpen we je om op flexibele wijze toch tijd vrij te maken om minder tijd te verspillen en beter tijd te besteden. Benieuwd hoe? 

Ik heb al eens een cursus gehad

We kunnen ons goed voorstellen dat er dan wel toegevoegde waarde moet zijn om alsnog in gesprek te gaan. Daarom laten we graag de inhoud van ons traject zien. Tevens is onze ervaring is dat er meestal weinig kennis overblijft of werkelijk toegepast wordt op de lange termijn.

Dit heeft te maken omdat kennis vaak verloren gaat en we te veel kennis in 1 of 2 dagen op ons afkrijgen. Onze aanpak zorgt dat je niet alleen de kennis behoudt maar ook tijd krijgt om het in eigen tempo toe te passen in de praktijk! 

Investering

✅ Lifetime toegang tot alle tools en kennis

✅ Train de trainer programma voor interne begeleiders

✅ Minder verspilling van TIJD

✅ Effectievere en efficiëntere werkomgeving

✅ Meer structuur binnen de organisatie

✅ Meer rust, overzicht en controle

✅ Onbeperkt personal coaching op aanvraag

✅ Te allen tijde toegang tot de leeromgeving

✅ Elke dag een lege mailbox

✅ Doelen en strategiën scherper in beeld

✅ Niet gestart = Geld terug

€ 349,- Per deelnemer

Exclusief BTW 

Let op: er zijn voor veel organisaties subsidies beschikbaar om de kosten te dekken of te reduceren. 

Om je alvast op weg te helpen meer overzicht, controle en rust te ervaren en een kijkje in onze keuken te geven hebben we een gratis training “elke dag een lege mailbox” voor je klaarstaan. Je kunt hem direct volgen.

Wat houdt de TIJDexperts demo in?

Onze TIJDexperts nemen de TIJD voor je in een persoonlijk gesprek (online of offline.) Tijdens deze demo krijg je alle inzichten van ons traject. Op deze manier krijg je goed in beeld hoeveel winst er te behalen valt voor jou, je team of organisatie. 

Vul het onderstaande formulier in, en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

×

Tijd voor een vraag

Neem contact op via de chat of stuur je vraag naar info@tijdexperts.nl

× TIJD voor een vraag