De leeromgeving

Ten Brinke Group | Ronnie Witte

Na een introductiegesprek en een interactieve spreeksessie hebben wij de training voor een selecte groep van onze medewerkers georganiseerd om te zien of de resultaten werkelijk werden gerealiseerd. Deze groep medewerkers ervaren binnen  hun werkzaamheden veel last van verstoringen, hetgeen ten koste gaat van hun productiviteit.

De training bestaat uit een zeer actieve training, waarbij de theorie direct omgezet wordt naar de praktijk. Dit is juist waar wij bij partners naar zoeken.

Na positieve feedback vanuit deze groep, hebben wij het ook voor een ander bedrijf binnen de Ten Brinke Group aangeboden. Reacties die hieruit terug kwamen waren o.a. “Dit hadden we al veel eerder moeten doen. Zeer behulpzaam bij onze werkzaamheden!”.

Als een kettingreactie ontstond er ook binnen andere onderdelen van onze organisatie interesse. Aangezien Ten Brinke Group grotendeels zeer actief is in Duitsland en dus ook een groot deel van ons personeelsbestand bestaat uit Duitse collega’s, waren wij blij verrast dat TIJDexperts dit traject ook in het Duits aanbiedt.

Inmiddels heeft het traject er al bij ca. 120 personen aan bijgedragen dat zij gestructureerder en bewuster werken aan hun toegevoegde waarde binnen de organisatie. 

Wij danken Tijdexperts hiervoor!