De leeromgeving

Workshop :
Meer energie, elke werkdag opnieuw (Gratis deelname)

Donderdag 2 november |
09:30 tot ca 11:00 uur 

De waan van de dag regeert terwijl je mailbox overstroomt en de onrust in je gedachten toeneemt… In Nederland neemt de werkdruk de afgelopen jaren toe, wat een enorme invloed heeft op ons werkplezier en onze productiviteit.

TIJDexperts helpt iedereen met een drukke baan met meer rust, overzicht en voldaan gevoel aan het eind van iedere werkdag. 

Op 2 november tijdens de workshop ‘ Meer energie, elke werkdag opnieuw’ staan drie thema’s centraal:

  • prioriteiten stellen
  • Focus creëren en behouden
  • rust en overzicht

Waarom deelnemen?

Als jij een drukke baan hebt en benieuwd bent hoe je je werk leuker en slimmer kunt maken dan willen we je verwelkomen tijdens deze workshop!
Deze workshop bieden we kosteloos aan om op deze manier zoveel mogelijk mensen te inspireren om met TIJD aan de slag te gaan. 

De methodieken en tools die je gaat ontvangen komen uit onze trainingen en zijn veel gebruikt in de praktijk. 

Meld je snel aan door onderaan deze pagina je gegevens in te vullen.

Webinar

"Leuke leerzame training. Je weet eigenlijk wel dat je soms met verkeerde acties bezig bent maar hoe los je dit op. In deze training heb ik de handvaten gekregen om op een natuurlijke manier mijn tijd beter in te delen. De filmpjes zijn kort en duidelijk en de opdrachten helder. Kortom een zinvolle training die ik zeker aanraad."

Arni Windhorst

"Wat ik persoonlijk heel sterk vind is dat de cursus heel 'down to earth' wordt gebracht en dat de praktische handvatten ook echt praktisch zijn. Een theoretische ondergrond is duidelijk aanwezig, maar dit heeft in de cursus geen overheersende rol waardoor je niet verzandt in theoretische details.
Voor mij de eerste cursus die er daadwerkelijk voor heeft gezorgd dat ik ben begonnen om dingen te veranderen in mijn time management en organisatie. 'Getting there'. "

Tanja Schrage

"Leerzaam! De training is goed onderbouwd en neemt je mee in duidelijke stappen om je tijd beter te besteden en daarnaast minder te verspillen. De videos kijken prettig weg en het was fijn om het op deze manier te volgen. Door af en toe een paar modules te volgen ben ik stap voor stap meer gaan leren. "

Willem Overbeek