De leeromgeving

Lunch & Learn meer doen in minder tijd (Gratis deelname)

Dinsdag 20 juni | 12:30 tot 13:00 uur 

De waan van de dag regeert terwijl je mailbox overstroomt en de onrust in je gedachten toeneemt… In Nederland neemt de werkdruk gestaag toe, wat een enorme invloed heeft op ons werkplezier en onze productiviteit.

Deze sessie is geschikt voor jou als je een van de volgende punten wilt leren:

  • Snel prioriteiten stellen
  • Minder prikkels en afleidingen ervaren
  • Je mailbox beheersen en handige tips ontvangen
  • Overzicht krijgen over al je taken
  • Geen onrust meer ervaren

Aan het einde van de sessie ontvangen alle deelnemers een waardevol geschenk dat direct effect heeft, waardoor je tijd bespaart en overzicht behoudt.

Meld je snel aan door onderaan deze pagina je gegevens in te vullen.

Webinar

"Leuke leerzame training. Je weet eigenlijk wel dat je soms met verkeerde acties bezig bent maar hoe los je dit op. In deze training heb ik de handvaten gekregen om op een natuurlijke manier mijn tijd beter in te delen. De filmpjes zijn kort en duidelijk en de opdrachten helder. Kortom een zinvolle training die ik zeker aanraad."

Arni Windhorst

"Wat ik persoonlijk heel sterk vind is dat de cursus heel 'down to earth' wordt gebracht en dat de praktische handvatten ook echt praktisch zijn. Een theoretische ondergrond is duidelijk aanwezig, maar dit heeft in de cursus geen overheersende rol waardoor je niet verzandt in theoretische details.
Voor mij de eerste cursus die er daadwerkelijk voor heeft gezorgd dat ik ben begonnen om dingen te veranderen in mijn time management en organisatie. 'Getting there'. "

Tanja Schrage

"Leerzaam! De training is goed onderbouwd en neemt je mee in duidelijke stappen om je tijd beter te besteden en daarnaast minder te verspillen. De videos kijken prettig weg en het was fijn om het op deze manier te volgen. Door af en toe een paar modules te volgen ben ik stap voor stap meer gaan leren. "

Willem Overbeek