De leeromgeving

Voordelen van een Online training time management

Een online training time management is perfect als je geen TIJD hebt voor time management maar het wel goed kunt gebruiken! Je kunt deze training namelijk volgen waar, wanneer en zo lang jij maar wilt. Op deze pagina kun je alle voordelen van een online time management training lezen.

 

Waarom Tijdexperts

Onze beloften

Wij vinden het enorm belangrijk dat jij je TIJD goed gaat besteden, maar ook dat onze training een goede TIJDsbesteding is. 

Praktisch

Onze trainingen zijn to the point, no nonsence, informeel maar leerzaam. Onze trainers zijn experts op het gebied van time management en weten de theorie goed naar de praktijk te vertalen. 

Meetbaar

Weten of de training effect heeft gehad? Door een voor en nameting krijgen we duidelijk inzichten of iedereen zijn TIJD beter besteed. 

Ondersteunend

Je TIJD anders gaan besteden is meestal best even wennen. Daarom blijven we je ondersteunen met ons online platform en je hebt elke dag toegang tot een TIJDexpert die jou kan helpen je TIJD goed te blijven besteden.

Dashboard online training time management

Monitoring

Inzicht en overzicht

Onze online time management training geeft je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de vorderingen van je team/organisatie, dmv een inzichtelijk dashboard. Hierdoor weet je exact hoe ver je vordert in de TIJDsbesparing.

Je kunt de training op elk gewenst moment volgen, zelfs in meerdere delen. En als een onderdeel te snel gaat, kun je die gemakkelijk nog een keer terug kijken.

Referenties

Hoe onze klanten TIJD met ons ervaren

Harm Postema | Vattenfall

“Van collega’s heb ik vernomen dat ze dit de meest effectieve training vonden die ze in 20 jaar gevolgd hebben.”

Informatie

Download onze brochure met daarin de aanpak, resultaten, investering en alle relevante informatie.