De leeromgeving

Time management tips

Op zoek naar tips om je TIJD beter te besteden? Wij hebben de TIJD genomen om ze speciaal voor jou een aantal time management tips op een rijtje te zetten.

Wanneer jij de tips goed weet toe te passen heb jij je time management voor een groot deel op orde.

Kijk gerust rond op op onze site voor meer time management tips.

Lege mailbox

Volg onze gratis training “lege mailbox” voor tips om elke dag te eindigen met een lege mailbox. Wie wil dat nou niet?

Tijdens de training leer je goed je mailbox inrichten en overzicht te creëren.

 

t

Begin met waarom

Waarom leef je? Waarom werk je? Waarom zou je überhaupt ergens TIJD aan besteden? Dit is de start en essentieel als het gaat om Time Management! 

Helder doel

Zorg dat je op zijn minst 1 helder doel hebt dat je wil bereiken! Dit geeft richting in al je activiteiten zodat je een keuze kunt maken tussen wat je wel en juist niet moet doen.

x

Voorkom verstoringen

Gemiddeld worden we elke 3 minuten verstoord op een dag! Grotendeels komt dat door de meldingen vanaf je mobiele telefoon of inkomende emails. Zet deze dus uit en ervaar de rust.

Gun elkaar focus

Onderbreek elkaar zo min mogelijk tijdens het werk! Dit verstoord en zorgt vaak voor onrust. Pak een vast moment om punten te bespreken. 

Pak je rust

Om je TIJD goed te blijven besteden aan zaken die belangrijk zijn is het goed om TIJDig je rust te pakken. Neem genoeg pauzes en ga even van je werkplek af.

Helder hoofd

Behoud een helder hoofd door onopgeloste zaken waar je nog aan moet denken onder te brengen in een betrouwbaar systeem. Zet ze in een TO-DO lijst of mail jezelf. Wij werken met Outlook. Benieuwd hoe? Volg hier de gratis training.