De leeromgeving

TIJD voor sales

Op zoek naar tips hoe jij de TIJD goed kan besteden aan sales? Meer sales, meer omzet en meer klanten door het meest belangrijkste te doen, goed je tijd besteden.

Training TIJDexperts

Er wordt snel geroepen , “we hebben een sales training nodig!” Want er moet meer omzet gemaakt worden toch? Meer verkopen, een betere conversie van de leads, noem het maar op.

Toch wordt er vaak een heel essentieel punt vergeten. Want in eerste instantie is de vraag, Hoeveel TIJD besteed je nu echt aan sales? Of is men de hele tijd bezig met allerlei randzaken? Allerlei zaken die ons afleiden van het belangrijkste wat er gedaan moet worden om meer sales te maken. De meest verkopers weten namelijk heel goed hoe ze moeten verkopen.

 

Waarom een training om beter je tijd te besteden?

 

Je herkent het vast wel. Wanneer je ‘s ochtends begint met werken en je laptop openklapt begin je als eerste met het checken van je mail. Zijn er nieuwe mails binnengekomen? Misschien een reactie op een offerte of een vraag van een collega? En er staan nog een heel aantal mails in je mailbox waar je nog een keer naar wilt kijken. Maar dat doe je als je er tijd voor hebt.

Wanneer je hier net mee bent gestart belt er een collega in. Hij heeft een vraag over een offerte die je eerder hebt gestuurd naar een klant.

Het is half 10 en de eerste klanten beginnen in te bellen met vragen en om advies.

Vervolgens weer bezig met je mailbox, even je socials checken en weer verder. Voor je het weet zit je helemaal in de waan van de dag…

Stel je zelf de vraag eens, hoeveel heeft de persoon die we hierboven beschrijven écht gedaan aan sales? De situatie die we hierboven hebben geschetst komen we veel tegen.

Daarom zeggen wij dat het TIJD is voor een training om beter je tijd te besteden. En dat resulteert in meer TIJD voor sales. Zoals bijvoorbeeld het proactief benaderen van leads, het nabellen van leads en zorgen dat er voldoende offertes worden gemaakt en tijdig worden verstuurd.

Neem contact met ons op of bekijk onze training voor meer informatie.

 

 

Je TIJD nog beter besteden vanuit huis?

Start onze online training

Online training

Online

Volg onze training waar en wanneer je wilt. Krijg richting in je werkzaamheden en leer beter je tijd te besteden tijdens het thuiswerken ondanks alle afleidingen, verstoringen en prikkels.

time management op locatie

Op locatie

Wil je een training op locatie? Wij komen langs om je alle ins en outs uit te leggen om beter je tijd te besteden. Daarnaast krijg je toegang tot de online omgeving

time management lezing

Lezing

Een lezing voor een groep deelnemers waarin we uitleggen hoe je beter je tijd kan gaan besteden.

Informatie

Download onze brochure met daarin de aanpak, resultaten, investering en alle relevante informatie.