De leeromgeving

Team

Zijn binnen je team enkele punten herkenbaar?

  • Onrust en stress
  • Verhoogde werkdruk
  • Richting niet scherp
  • Vergeten acties
  • Overvolle mailboxen
  • Lastig prioriteiten stellen

Start samen met het team traject en maak stappen naar een effectiever en efficiënter team. Elk team krijgt een interne begeleider die het team helpt om gezamenlijk stap voor stap minder tijd te verspillen en meer overzicht, controle en rust te krijgen. 

time management op locatie

Traject Team

Stappen

 

 

 

^
richting scherp in beeld

De missie

Om als team de tijd goed te besteden moeten de neuzen dezelfde richting op staan. Door de missie door te vertalen naar meetbare resulaten ontstaat er een scherpe focus voor iedereen in het team

^
Verantwoordelijkheid

De begeleiders

Verandering vraagt verantwoordlijkheid en contiuniteit. Om dit te waarborgen krijgen aangewezen begeleiders het train de trainer programma om ondersteuning te bieden in de praktijk. 

^
Stappenplan TIJDexperts worden

TIJDexperts

Alle deelnemers volgen het tijdexpert traject. Hierin leer je minder tijd verspillen, beter tijd besteden en een scherpe focus houden op belangrijke zaken. 

^
De evaluatie

Resultaten bespreken

Tijdens en na het TIJDexpert traject evalueren de begeleiders met de deelnemers de modules. Wat gaat goed wat kan beter en welke acties moeten we ondernemen. Begeleiders krijgen tools om dit effectief te laten verlopen. 

Informatie

Download onze brochure met daarin de aanpak, resultaten, investering en alle relevante informatie.