De leeromgeving

Slim werken

Wil je graag slim werken om je TIJD beter te besteden? Ga op TIJDreis met onze online training time management waar, wanneer en zolang jij maar wilt.

Slim werken is bereiken wat je wilt in zo min mogelijk tijd. Zorgen dat je zo min mogelijk tijd verspilt.

Voordelen slim werken

Er zijn heel wat redenen om slimmer te gaan werken. Spreekt ook voor zich, “slim werken” gaat er voor zorgen dat je meer kan doen in minder tijd. Het betekent eigenlijk dat je ervoor gaat zorgen dat je minder tijd verspilt aan zaken die niet bijdragen aan je doelen en ambitie.

Volg de training van Tijdexperts om te beginnen met slim werken en goed je TIJD besteden. In eerste instantie beginnen we bij de essentie, waar wil je naartoe? Want voordat je allerlei tips en tools krijgt om slimmer te gaan werken moet je eerst wel weten waar je aan moet gaan werken, anders is al je tijd verspilt.

Waarom ben je aan je baan of het werk wat je nu doet begonnnen? 

Waar wil je naartoe, hoe wil je worden herinnert?

Wat ga je nu doen om te komen waar je naartoe wilt?

Gratis training

Slim werken in Outlook

Een online training waar je aan de hand van meer video’s uitgelegd krijg hoe je outlook slim in kan richten. Na deze training eindig je elke dag met een lege mailbox. Je behoudt overzicht, rust en controle. Het begin om slimmer te gaan werken.

Samen tijd maken?

Wil je in 1 dag op reis met je team of organisatie? Bekijk dan onze time management training op locatie

Monitoring

Inzicht en overzicht

Onze online time management training geeft je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de vorderingen van je team/organisatie, dmv een inzichtelijk dashboard. Hierdoor weet je exact hoe ver je vordert in de TIJDsbesparing.

Waarom Tijdexperts

Onze beloften

Wij vinden het enorm belangrijk dat jij je TIJD goed gaat besteden, maar ook dat onze training een goede TIJDsbesteding is. 

Praktisch

Onze trainingen zijn to the point, no nonsense, informeel maar leerzaam. Onze trainers zijn experts op het gebied van time management en weten de theorie goed naar de praktijk te vertalen.

Meetbaar

Weten of de training effect heeft gehad? Door een voor- en nameting krijgen we duidelijk in zicht of iedereen zijn TIJD beter besteedt.

Ondersteunend

Je TIJD anders gaan besteden is meestal best even wennen. Daarom blijven we je ondersteunen met ons online platform en heb je elke dag toegang tot een TIJDexpert die jou kan helpen je TIJD goed te blijven besteden.

Referenties

Hoe onze klanten TIJD met ons ervaren

Harm Postema | Vattenfall

“Van collega’s heb ik vernomen dat ze dit de meest effectieve training vonden die ze in 20 jaar gevolgd hebben.”

Informatie

Download onze brochure met daarin de aanpak, resultaten, investering en alle relevante informatie.