De leeromgeving

TIJD om samen te werken

Wil jij TIJD besteden om organisaties en mensen te helpen minder TIJD te verspillen? Bekijk de vacatures van Tijdexperts!

Webinar

TIJD dat we samenwerken

Wil jij je TIJD besteden aan het helpen van mensen om minder TIJD te verspillen? Of je nou veel of weinig TIJD tot je beschikking hebt bij ons kun je altijd terecht! Mits je op het juiste TIJDstip contact met ons opneemt.

Wij staan open voor:

Vacature

Franchise ondernemer

Wij werken graag samen met ambitieuze ondernemers waarbij groei en persoonlijke ontwikkeling ook voorop staat! 

Als franchise medewerker maak je deel uit van het salesteam maar ben je wel eigen ondernemer binnen het team. Dit zorgt voor flexibiliteit, vrijheid en een eigen invulling van je tijd.

Jij bepaalt hoeveel tijd je er aan besteed en wat je bereikt, daardoor bepaal je ook je eigen resultaat.

Tijdens onze college ontvang jij alle tools die je nodig hebt om succesvol te worden.

We werken samen. Dit betekent dat we sparren onderling en we onze belemmeringen delen. We zijn nuchter, informeel, transparant en loyaal naar elkaar.

 

Vacature

Affiliates

Wil jij graag objectief een review of tekst schrijven over onze training en wat wij doen?

Je krijgt mogelijkheid om de training kosteloos te volgen om een goede indruk te krijgen van TIJDexperts en onze trainingen.

Wat we hiervoor terug vragen is een eerlijke uitleg en antwoord over wat je van de training vind. Als je tevreden bent plaats je een link naar de training op platform of website. Van elke training die wordt aangeschaft via jou ontvang je een deel van het bedrag.

Vacature

Stagaires

Weet jij  waar je naartoe wilt en sta je te popelen om eindelijk echt aan de slag te gaan? 

Bij ons ben je geen stagaire maar van het begin een lid van ons team. We zijn informeel, transparant en loyaal naar elkaar en geven je graag verantwoordelijkheid om te doen waar je goed in bent. Ons doel is dat je doet wat je leuk vind en dat het bijdraagt aan hetgeen waar je naartoe wil, je ambitie.

Wij helpen je daarbij en leiden je op naar een echte TIJDexpert.

 

Informatie

Download onze brochure met daarin de aanpak, resultaten, investering en alle relevante informatie.