De leeromgeving

Novel Groep | Benjamin Veldhuizen

Vanuit een referentie hoorde ik van TIJDexperts, de time management training en de oplossing die zij bieden.
Door deze referentie zijn we een kennismakingsgesprek met Invented aangegaan.

De missie en visie en de problematiek die Invented tijdens het kennismakingsgesprek benoemde waren zeer herkenbaar.

Omdat we het welzijn van onze mensen en de betrokkenheid naar onze klanten toe erg belangrijk vinden, zijn we met het traject gestart.
Deze aanpak zal de resultaten van onze organisatie verbeteren en ruimte creëren om nóg meer betrokken te zijn bij onze klanten.

Voorafgaand was ik nogal sceptisch over de toegevoegde waarde en vroeg ik me af of er ook daadwerkelijk verandering zou plaatsvinden binnen onze organisatie.

Het traject bestaat uit een zeer actieve aanpak en concrete verandering. Invented maakt mensen bewust over het prioriteren van hun werkzaamheden op basis van hun doelstellingen en de doelstellingen van de organisatie. Naast die bewustwording heeft het traject ons ook praktische handvaten gegeven die we direct konden toepassen in de praktijk. Met als gevolg dat onze medewerkers nu meer structuur in hun werk aanbrengen en bewuster werken aan hun doelen.

Wij zijn erg tevreden met de behaalde resultaten van het traject en bevelen Invented daarom aan bij alle klanten waar medewerkers moeite hebben met het prioriteren van taken of moeite hebben met het behalen van doelstellingen.

Benieuwd wat TIJDexperts voor uw organisatie kan betekenen?