Ga je mee?

Ga mee op reis om aan het einde van de reis samen minder TIJD te verspillen en beter TIJD te besteden.

Ons traject helpt mensen bewuster te worden van keuzes om beter om te gaan met de tijd die ze te besteden hebben. We vergroten niet alleen de efficiëntie maar ook de effectiviteit zowel zakelijk als prive! 

Ons traject is geschikt voor elke kenniswerker die veel informatie op zich afkrijgt. 

Ben jij een echte avonturier? Wil je zelfstandig de reis maken?

Het stappenplan

Stap voor stap naar succes

Tijdens de reis gaan we samen langs diverse bestemmingen gedurende een periode van 6 weken. Op elke bestemming krijg je essentiële tips, trick en praktische tools die onze deelnemers helpen beter tijd te besteden.

Online training

Het traject

de bestemmingen

 

^
De voorbereiding

Afstemmend gesprek

Wie zich vergeet voor te bereiden bereid zich voor vergeten te worden! Ons traject start je met een doel en daar willen we onze focus op behouden. Tijdens een afstemmend gesprek met de begeleiders van de organisatie bespreken we de benodigde acties om het resultaat te behalen. 

^
Start (online of op locatie)

De kick-off

Om verandering te krijgen is er de wil nodig om te veranderen. Tijdens een kick off krijgen deelnemers inzichtelijk wat goed gaat maar beter kan. (Online of op locatie)

^
De eerste bestemming

De verleden TIJD

De eerste week staat in het kader van de verleden TIJD. Waarom doe je de dingen die je doet. Waarom heb je daar ooit voor gekozen? Waarom zou jij ergens je TIJD aan besteden?

^
De tweede bestemming

De toekomstige TIJD

De volgende bestemming, in de tweede week, is de toekomstige TIJD. Waar wil je naartoe? Wat wil je bereiken? Welke doelen wil je realiseren?

^
De derde bestemming

Tegenwoordige TIJD

Om doelen te behalen moet je keuzes maken! Waar ga je wel en waar ga je geen TIJD meer aan bersteden? Deze keuzen kunnen we maken op deze bestemming. 

^
Tussentijds contact

Waar zijn we?

Het eerste deel zit erop. Tijd om samen te bekijken hoe ver we zijn, wat goed gaat en wat beter kan. 

^
De tussenstop

TIJD voor rust

Werkdagen kunnen vermoeiend zijn net als een reis. Daarom krijg je tools hoe je de rust kunt behouden, ondanks alle stress van het kaartlezen etc.

^
Kilometers maken

Tijd voor focus

Wie zijn focus verliest raakt de weg kwijt en kan zo maar op de verkeerde bestemming uitkomen. Daarom krijg je in de vierde week een handige navigatie die je helpt de juiste route te behouden waar je ook maar naartoe gaat.
^
De eindbestemming

Evalueren

Iedereen heeft zijn reis erop zitten. We kijken samen op verschillende momenten of iedereen zijn bestemming heeft bereikt of dat er toch mensen verdwaald zijn.

Heb je interesse in een afspraak? Tijdens een korte demo laten we graag inhoudelijk zien hoe het platform eruit ziet en bespreken we de mogelijkheden. 

Wij maken graag TIJD voor je

Bel of mail ons voor meer informatie of advies op maat.

0548 792009

info@tijdexperts.nl

w

Chat elke dag van 09:00 tot 17:00 uur

Informatie

Download onze reisfolder met daarin de aanpak, resultaten, investering en alle relevante informatie.

0
  0
  Je winkelwagen
  ×

  Tijd voor een vraag

  Neem contact op via de chat of stuur je vraag naar info@tijdexperts.nl

  × TIJD voor een vraag