De leeromgeving

Online time management training

Geen tijd voor time management, maar wel behoefte om je TIJD beter te besteden? Ga op TIJDreis met onze online time management training; waar, wanneer en zolang jij maar wilt. Ook goed toe te passen bij het thuiswerken.

Verleden TIJD

We gaan samen eerst terug naar de verleden TIJD. Eenmaal aangekomen staan we stil bij de oorspronkelijke bestaansreden van de persoonlijke of organisatorische missie. Dit is de reden waarom we onze tijd ergens aan willen besteden!

Toekomstige TIJD

 De volgende bestemming is de toekomstige TIJD. Hoe weten we dat we werken aan onze missie? Dat we de juiste richting hebben gekozen? Dat we de tijd aan de juiste route besteden?

Tegenwoordige TIJD

De laatste bestemming is de tegenwoordige TIJD. Wat moeten we doen om er te komen? Wat moeten we niet meer doen? Waar moeten we onze TIJD wel en waar niet meer aan besteden?

Aanpak

Interactief en resultaatgericht

Een online platform waar je als deelnemer aan de hand van meer dan 50 video’s en interactieve opdrachten tools, tips en tricks krijgt hoe jij beter je TIJD kunt besteden.

Samen tijd maken?

Wil je in 1 dag op reis met je team of organisatie? Bekijk dan onze time management training op locatie

Monitoring

Inzicht en overzicht

Onze online time management training geeft je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de vorderingen van je team/organisatie, dmv een inzichtelijk dashboard. Hierdoor weet je exact hoe ver je vordert in de TIJDsbesparing.

Waarom TIJDexperts

Onze beloften

Wij vinden het enorm belangrijk dat jij je TIJD goed gaat besteden, maar ook dat onze training een goede TIJDsbesteding is. 

Praktisch

Onze trainingen zijn to the point, no nonsense, informeel maar leerzaam. Onze trainers zijn experts op het gebied van time management en weten de theorie goed naar de praktijk te vertalen.

Meetbaar

Weten of de training effect heeft gehad? Door een voor- en nameting krijgen we duidelijk in zicht of iedereen zijn TIJD beter besteedt.

Ondersteunend

Je TIJD anders gaan besteden is meestal best even wennen. Daarom blijven we je ondersteunen met ons online platform en heb je elke dag toegang tot een TIJDexpert die jou kan helpen je TIJD goed te blijven besteden.

Referenties

Hoe onze klanten TIJD met ons ervaren

Harm Postema | Vattenfall

“Van collega’s heb ik vernomen dat ze dit de meest effectieve training vonden die ze in 20 jaar gevolgd hebben.”

Informatie

Download onze brochure met daarin de aanpak, resultaten, investering en alle relevante informatie.