De leeromgeving

Masterclass

Vergeet de traditionele trainingen waar jij in korte tijd overspoeld wordt met informatie. Hier gaat grotendeels van de kennis helaas verloren en dat is zonde van je tijd en in investering.

Met onze unieke aanpak nemen we je graag mee in de wereld van timemanagement. Tijdens onze masterclass krijg je stap voor stap praktische tools en tips om de tijd beter te besteden.

Door het opdelen van all kennis in diverse stappen heb je alle ruimte om de benodigde acties toe te passen in de praktijk. Op deze wijze creëren we impact en zorgen we dat de resultaten werkelijk bereikt worden.

Webinar

Heldere doelen zorgn dat je keuzes kunt maken en prioriteiten kunt stellen.

Door slim te werken ben je in staat meer te doen met minder moeite. 

Je tijd optimaal mogelijk besteden zorgt er voor dat je nooit meer ‘te druk’ bent.

Behoudt overzicht over je werk. Dat zorgt voor controle en rust.

“Zeer snelle en resultaatgerichte oplossing! Geen woord te veel gezegd. De eerste tijdswinst zit hem al in de snelle en concrete aanpak van Invented! Geen onzinnige, lange verhalen maar to the point. De online masterclass is ook voldoende als training voor een individu of als korte refresh erg gunstig! In slechts 2 uur tijd bespaar ik nu uren per dag aan verspilling! Roy, dankjewel voor je enthousiasme!

Hans de Ridder

HRM manager

“Per dag krijg ik vaak honderden e-mails, zowel van collega’s als van geautomatiseerde systemen. Een overvloed aan informatie, die nu dankzij bij deze training verkregen tips en trucs netjes in aparte mapjes terecht komt. Kaf en koren, netjes gescheiden. Dit is een van de dingen waarbij deze training mij al direct enorm geholpen heeft.
Verder heldere, to-the-point uitleg over en praktische tips voor het stellen van doelen en het effectief en productief nastreven daarvan; de nadelen van teveel doen en niet doen, en de voordelen van meer inplannen en delegeren. Al met al zeer nuttig en direct toepasbaar!” –

Michael Duinmaijer

Projectleider

Masterclass time management

✓ Resulstaatgerichter werken

✓ Omgaan met afleidingen en verstoringen

✓ Meer delegeren 

✓ Minder urgentie ervaren

✓ Meer rust in je werk en in je hoofd

✓ Een slimme werkomgeving inrichten

✓ Lifetime toegang tot het leerplatform

✓ Onbeperkt personal coaching

 

Investering

De investering voor onze masterclass is € 549,- per deelnemer exclusief BTW.

✓ Kick off masterclass 1 dagdeel

✓ Lifetime toegang tot het leerplatform

✓ Onbeperkt personal coaching

 

Meld je aan