Elke dag een lege mailbox

Constant afgeleid door inkomende e-mails? Ben je het overzicht soms kwijt? En ben je de hele dag drukker met het verwerken van e-mails in plaats van andere belangrijke zaken?

Dit komt waarschijnlijk door een overvolle en onoverzichtelijke inbox. Wanneer we werken vanuit een overvolle mailbox raken we het overzicht kwijt, met als gevolg: minder controle en onrust. Tevens is het werken vanuit je mailbox nadelig omdat je elke nieuwe binnenkomende email ziet verschijnen.

Ben je constant afgeleid en ben je het overzicht kwijt?

Waarom onze training?

Een lege mailbox geeft een helder hoofd.

Om rust te krijgen is controle nodig en om controle te krijgen is overzicht nodig. Een mailbox is één van de belangrijkste verzamelplekken van informatie. We zien dat mensen enorm veel stress ervaren en TIJD verspillen door een overvolle inbox, terwijl dit niet nodig is. Daarom hebben wij een training gemaakt die je gratis kunt volgen.

“Leuke leerzame training. Je weet eigenlijk wel dat je soms met verkeerde acties bezig bent maar hoe los je dit op. In deze training heb ik de handvaten gekregen om op een natuurlijke manier mijn tijd beter in te delen. De filmpjes zijn kort en duidelijk en de opdrachten helder. Kortom een zinvolle training die ik zeker aanraad.”

Arni Windhorst

“Wat ik persoonlijk heel sterk vind is dat de cursus heel ‘down to earth’ wordt gebracht en dat de praktische handvatten ook echt praktisch zijn. Een theoretische ondergrond is duidelijk aanwezig, maar dit heeft in de cursus geen overheersende rol waardoor je niet verzandt in theoretische details.
Voor mij de eerste cursus die er daadwerkelijk voor heeft gezorgd dat ik ben begonnen om dingen te veranderen in mijn time management en organisatie. ‘Getting there’. “

Tanja Schrage

“Leerzaam! De training is goed onderbouwd en neemt je mee in duidelijke stappen om je tijd beter te besteden en daarnaast minder te verspillen. De videos kijken prettig weg en het was fijn om het op deze manier te volgen. Door af en toe een paar modules te volgen ben ik stap voor stap meer gaan leren. “

Willem Overbeek

Training lege mailbox

Voordelen

☑️ Na de training heb je een lege mailbox

☑️ Tips die je direct TIJDswinst opleveren

☑️ Je hebt onbeperkt toegang tot alle video’s, deze kun je online bekijken en terugkijken

☑️ Alle video’s laten je direct in de praktijk zien hoe je de tips kunt toepassen in je eigen mailbox

☑️ Bij vragen kun je alTIJD contact opnemen met onze experts

Wat tref je aan in de training?

Tijdens de training krijg je praktische tools die zorgen dat je te allen tijde overzicht behoud over alle activiteiten die voortkomen uit deze volle mailbox. Geen vergeten actie’s meer, geen chaos en een lege mailbox aan het einde van elke werkdag! De training is makkelijk voor iedereen te volgen, omdat alles stap voor stap duidelijk wordt uitgelegd. Er worden verschillende punten besproken zoals:

– Elke dag een lege mailbox

– Een slimme actielijst aanmaken

– Overzicht behouden op alle uitstaande vragen

– Rust en overzicht behouden

– Etc.

Omgaan met stress

Start met de gratis training! 

Een slimme werkomgeving

Selecteer hieronder het software programma dat je gebruikt.

Wij maken graag TIJD voor je

Bel of mail ons voor meer informatie of advies op maat.

0548 792009

info@tijdexperts.nl

w

Chat elke dag van 09:00 tot 17:00 uur

Informatie

Download onze brochure met daarin de aanpak, resultaten, investering en alle relevante informatie.

×

Tijd voor een vraag

Neem contact op via de chat of stuur je vraag naar info@tijdexperts.nl

× TIJD voor een vraag