De leeromgeving

Effectief Thuiswerken

Op zoek naar tips hoe jij de TIJD goed kan besteden tijdens het thuiswerken?

Training effectief (Thuis)Werken

Thuiswerken heeft zijn voor en nadelen. Want hoe zorg je ervoor dat je het doel voor ogen houdt en effectief blijft communiceren?

Wij begrijpen en weten dat het soms heel lastig kan zijn. Daarom behandelen we dit onderwerp uitgebreid in onze online training time management. 

Focus op output

Zorg voor heldere doelstellingen. Een heldere output zorgt dat je individueel en als team weet waar je met elkaar naartoe wilt.  Dit is enorm belangrijk bij effectief thuiswerken.

Je werkomgeving

Zorg voor een prettige werkomgeving. Creeer een ruimte waar je ongestoord je werk kunt doen en wees eventueel duidelijk naar je gezin. 

w

Communiceren op afstand

Voorkom onnodige verstoringen door vaste momenten te plannen gedurende je werkweek. Tijdens de ze momenten bespreek je elkaars belemmeringen en mooie resultaten.

Rust voldoende

Zorg ook thuis dat je regelmatig rust pakt om even op te laden. Pak een kopje koffie, neem een pauze, loop een rondje. Dit zorgt dat je de rest van de tijd scherp blijft. 

x

Omgaan met afleidingen en verstoringen

Zet prikkels en meldingen zo ver mogelijk uit. Voorkom daarmee onnodige afleidingen tijdens je werk. 

Meer overzicht over al je acties

Zorgt voor een heldere to-do lijst waar je belangrijke activiteiten op staan die bijdragen aan de output die je wil realiseren. 

Je TIJD nog beter besteden vanuit huis?

Start onze online training

Online training

Online

Volg onze training waar en wanneer je wilt. Krijg richting in je werkzaamheden en leer beter je tijd te besteden tijdens het thuiswerken ondanks alle afleidingen, verstoringen en prikkels.

time management op locatie

Op locatie

Wil je een training op locatie? Wij komen langs om je alle ins en outs uit te leggen om beter je tijd te besteden. Daarnaast krijg je toegang tot de online omgeving

time management lezing

Lezing

Een lezing voor een groep deelnemers waarin we uitleggen hoe je beter je tijd kan gaan besteden.

Informatie

Download onze brochure met daarin de aanpak, resultaten, investering en alle relevante informatie.